Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krytí a průběh březosti

6. 2. 2013

3.února 2013   

Dnes to už bude 51. den,už se nám to blíží. Panička už pěkně blázní, kouká na různé stránky, kde píší o porodu a  dávaj  různé rady. Pořád si  mě prohlíží a zkoumá jestli tam budu mít nějaké štěndo, ale to necháme až přijde ten správný čas. To bude asi překvapení.

Dneska jsme byly s paničkou na prochajdě jako každý den,ale svítilo nám sluníčko na cestu foukal tedy studený vítr,ale bylo veseleji.

05.jpg

06.jpg 

07.jpg

 

Před 14 dny,když byl ještě snížek tak jsem byla plná elánu a vyrazila jsem s páníčkama na běžky to bylo žužo, ikdyž se to paničce nelíbilo, ale udělala jsem na ní ty moje krásné očička a bylo rozhodnuto. Prohnala jsem si srnečky čmuchala jsem zaječí stopu lepila jsem se páníčkům na běžky to se jim moc nelíbilo ,ale užili jsme si to všichni,hlavně panička,když jela tzv. Zachového kopce po zadku doluono jí to strašně jelo a měla strach, že vjede na krtinec a udělá kotrmelec a já s pánečkem dole jsem se nemohla udržet smíchy .

Škoda,že už sníh není, byla to paráda válet se ve sněhu...

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

 

28.listopadu 2012  

Angelinka nám konečně začala hárat 28.11.2012. Pejska už jsme měli vybraného ,no naše kamarádka Janička (Bastien a Argo) nám ho pomohla najít a mooooc ji děkujem.

10.12. 2012 jsme vyrazili na krev ,abychom zjistili hodnotu progeseronu. Výsledek byl ještě nízký 3,89, tak nás chtěl pan doktor vidět ještě jednou. Asi jsem se mu líbila. Jeli jsme tedy v magickém datu 12.12.2012 znovu na odběr a to už bylo lepší. Hodnota vystoupala na 9,25.

Druhý den jsme se rozjeli po domluvě s paní Radkou Bursíkovou za Fíčkem do Voznic u Dobříše. Přivítal nás Fíček láskyplněchvilku si lítali po zahradě,aby se seznámili, ale jelikož byla tma a zima tak jsme šli domu na čajíček a dopadlo to tak,že jsme naší Angie U Fíčka museli nechat ,abychom to neprošvihli.Dobře jsme udělali měla jsem se tam dobře měla jsem pokoj ještě s jednou psi slečnou jen pro sebejen moje panička s páníčkem doma truchlili, ale bylo to jen na chvilku.16.12.2012 jsme tam byli pro Angie jak na koni a velice štastni,že se to nakonec povedlo ,ikdyž to byla asi fuška, ale paní Radka je tak zkušená chovatelka,že si poradila a za to jí velice děkujem 

 a-f.jpg

 

        Angelina z Borových lesů                    Fiddle-De-Dee´s Morris Treveller

Multi JCH, CH CZ, SK, MNG Fiddle-De-Dee's Morris Traveller